Wat heb je nodig?

  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 750 g poulet (runder of varkens)
  • 4 el azijn
  • 1 el ketjap
  • 4 el tomatenketchup
  • 3 el pindakaas
  • ¼ tl chilipoeder
  • 500 ml water
  • 1 zakje gedroogde nasigroenten
  • 4 el room of koffiemelk
  • 1 bakje of blik champignons
  • boter om in te bakken

 

Aan de slag!

Snij de ui grof. Pers de knoflook. Snij het vlees in blokjes. Snij grote champignons in tweeën of vieren.

Bak in een koekenpan de ui en knoflook. Breng de uien over in een sudderpan en voeg de azijn en ketjap toe. Breng aan de kook. Voeg het water, de ketchup, pindakaas en chilipoeder toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg de nasikruiden en room toe.

Bak ondertussen in de koekenpan het vlees (in delen) rondom bruin. Voeg toe aan de sudderpan met de champignons.

Laat tenminste een half uur sudderen.

 

 

Recept van Sunshine in my Kitchen