Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 4 kippendij filets
- 100 g roomkaas
- 1 el gladde mosterd
- 4 plakken rauwe ham
- zout en peper
Aan de slag!
Vouw de kippendij filets open en leg ze tussen 2 stukken folie. Sla ze voorzichtig wat platter. Roer de roomkaas los met de mosterd, en breng op smaak met zout en peper.
Leg een plakje rauwe ham op een stukje huishoudfolie. Leg er een kippendij filet op en bestijk met de mosterd/roomkaas. Rol ze stevig op, en vouw de rauwe ham er goed omheen. Rol ze strak in de folie en laat even rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de rolletjes kip uit de huishoudfolie (zet ze eventueel voor de zekerheid vast met wat cocktailprikkers en leg in een ovenschaal. Bak ze gedurende 20 minuten in de oven tot de kip gaar is; af en toe even omdraaien, zodat de ham lekker knapperig wordt.
Serveer met gekookte aardappels, en spitskool met spekjes.
Eet smakelijk!
Recept van Sunshine in my Kitchen
Geef een reactie